1. čokládová miska zo zmrzlinou a šľahačkou

 Na výrobu čokoládovej misky potrebujeme kvalitnú čokoládu, ktorá dobre stuhne po vychladnutí a mini balóniky, ktoré si nafúkneme a umyjeme.

 

 

 

 

 

 

 

Do roztopenej čokolády namáčame nafúknuté balóniky, približne do polovice balóna, ale POZOR, čokoláda nesmie byť horúca, inak by balóny popraskali a z misiek by nebolo nič. A nebudem vám opisovať, ako by dopadla vaša kuchyňa.

 

 

 

 

Keď čokoláda dobre stuhne, môžeme balóny prepichnúť a opatrne poodlepovať z vnútorných stien misky. A vzniknú nám krásne čokoládové misky na rôzne dobrôtky, ktoré pôsobia naozaj nezvyčajne a vašich hostí nimi určite očaríte.

 

 

 

 

No a potom stačí mištičky naplniť zmrzlinou, ovocím a rôznymi dobrotami a môže sa začať oslava. A výhoda? Hostia misky pojedia a vy nemusíte umývať riad :)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments